Mikä KTOY?

Mitä me teemme?

KTOY on tapahtumiin keskittyvä yritys, jonka ydintoimintaan kuuluu monipuolinen auttaminen erilaisissa tapahtumissa ja tilaisuuksissa. KTOY:n tiivis tiimi koostuu kolmesta siskosta, jotka omilla vahvuuksillaan ja monipuolisella osaamisellaan toimivat asiakkaidemme palveluksessa. 

Hymyn takaa välittyy aito välittäminen.

Rakkaudesta lajiin

Laadukas asiakaspalvelu on meille sydämen asia ja haluamme auttaa asiakkaitamme luomaan erinomaisia elämyksiä: osaavasti, mutkattomasti ja vaivattomasti. Illoinen ja välittävä palveluasenne kertoo siitä, että rakastamme sitä mitä teemme. 

Räätälöidyt ratkaisut tapahtumaan kuin tapahtumaan

Asiakkaamme kohtaamme aina yksilöllisesti: ratkaisut räätälöidään tapauskohtaisesti. Monipuolisuutemme takia, osaamme auttaa useissa eri tehtävissä tapahtumissa:  kaikki juonnoista ja esiintymisistä aina tarjoilemiseen ja myymiseen asti hoituu kauttamme.

Edustavuus

Iloisuuden lisäksi, takaamme edustavuuden tehtävässä kuin tehtävässä. Hymyn takaa välittyy aito välittäminen.

Luotettavuus ja välittäminen

Jokainen toimeksianto on meille yhtä tärkeä. Tarjoamme poikkeuksetta ilmaisen esittäytymis- ja konsultointikäynnin, jossa tutustumisen lisäksi, käydään läpi tarpeet sekä tapahtumaa tarkemmin.

Haluamme tutustua juuri sinuun - olethan yhteydessä ja anna meidän olla avuksi!

Johanna kokkila

Olen Johanna, iloinen, energinen ja intohimoinen fitnessurheilija . Ammatiltani olen luokan- sekä terveystiedonopettaja ja minulla on tunnetusti aina monta rautaa tulessa. Rakastan monipuolista asiakaspalvelua ja ihmisten kanssa olemista. Asiakaspalvelusta (kahvila-/ravintola-/promoalasta) minulla on yli kymmenen vuoden kokemus. Urheilu ja hyvivointi on minulle sydämen asia. Kun itse voi hyvin voi myös antaa muille enemmän. 

kokkilan.tyttäret_K5A0511

Alexandra KOKKILA

Minä olen Alexandra, olen meistä kolmesta nuorin mutta voimakastahtoisin. Tiedän mitä haluan enkä ole koskaan pelännyt työntekoa. Työkokemusta minulla on monipuolisesti asiakaspalvelusta, edustustehtävistä sekä myyntitöistä. Nautin asioiden organisoimisesta sekä urheilusta ja omistaudun työlleni aina sata prosenttia.

kokkilan.tyttäret_K5A0631

Emilia Kokkila

Olen Emilia, näin ystävien kesken Emppu: liikuntaa ja hyvinvointia sekä kakkua ja kuplivaa rakastava KTM. Meistä kolmesta se vanhin sisko, joka kokee asiakaselämysten ymmärtämisen ja luomisen sydämen asiana. Kotikaupungista muuttamisen jälkeen, reppuun on kertynyt kokemusta monipuolisista myynnin ja markkinoinnin tehtävistä – niin pääkaupunkiseudulta kuin ulkomailtakin.

kokkilan.tyttäret_K5A0393

Yhteystiedot

Ota meihin yhteyttä

Soita

040 521 4110

044 567 4230

044 048 4900

Lähetä sähköpostia

Seuraa meitä